Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
Pizzabunner
1 pakke
Pizzasaus
1 pakke
Revet gouda
1 pakke
Parmesan
1 pakke
Rødløk
1 stk
Chorizo
1 pakke
Serranoskinke
1 pakke
Miniplommetomater
1 beger
Ruccola
1 pakke
Hvitløksdressing
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke pizzaen uten å legge den på et varmt stekebrett. Bunnen vil ikke bli like sprø, men pizzaen blir fortsatt veldig god. Har du en ovn som ikke går opp til 250 grader, sett den bare på maksimum varme. Parmesanen kan også høvles eller rives over pizzaen etter steking, det er det de gjør i Italia. Serranoskinken fungerer også utmerket stekt i ovnen, bare legg den helt på toppen av pizzaen. Da vil den bli sprø og god.
Varm opp ovnen til 250 grader varmluft. Sett inn et stekebrett opp ned nederst i ovnen.
Legg bunnene utover 2 trefjøler med bakepapir. Senere skal du skyve bunnene over på det varme brettet, og da lønner det seg å ha dem på noe som tåler litt varme. Fordel saus utover pizzabunnene slik at den dekker.
Tomatene kan enten serveres kalde ved siden av eller kuttes i skiver og fordeles utover pizzaen. Vær obs på at tomatene blir veldig varme når de stekes i ovnen, så vær forsiktig når du spiser.
Fordel gouda og revet parmesan utover begge bunnene. Topp med skivet rødløk og chorizo (se tips).
Skyv en av pizzaene over på det varme opp-ned ovnsbrettet og stek den i omtrent 10 minutter. Gjenta prosessen på pizza nummer to.
Vask og tørk ruccola
Når pizzaene er stekt, fordel serranoskinke over.
God middag!