Burger av SALMA® med guacamole og mangosalsa

Burger av SALMA® med guacamole og mangosalsa

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Mango
1 stk
Rød chili
½ -1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
SALMA® BRG
1 pakke
(Fisk)
Chipotlemiks
½ -1 pakke
Hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Nachochips
1 pakke
Guacamole
1 pakke
Finsnittet rødkål
100 g
Sticky Fingers sylteagurk
1 glass
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt revet ost over tortillachipsen før du steker dem i ovnen. Den saftige SALMA® laksen kan også stekes i ovnen, om du heller ønsker det.

Ta burgeren ut kjøleskapet, og la den ligge i romtemperatur i ca. 20 minutter før steking. 
Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
Kutt langs mangostenen, kutt av skallet, og del den i terninger. Finhakk chili og koriander. Bland alt sammen i en bolle. Vend inn 2 ss olivenolje og smak til med limesaft, salt og pepper. La salsaen stå på benken til resten er ferdig.
Varm opp en stekepanne med 2–3 ss olje. Krydre lakseburgeren med chipotlemiks og litt salt. Stek burgeren i 2–3 minutter på hver side, til den har gyllen stekeskorpe. 
Ha nachochips i en ildfast form, og stek dem i ovnen i 5 minutter. Varm hamburgerbrødene i ovnen 3–4 minutter.
Ha en god skje med guacamole på hvert brød, deretter finsnittet rødkål, lakseburger og mangosalsa. Server med nachochips og sylteagurk ved siden av, de er faktisk litt sterke!
God middag!