Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Balsamico- eller eplesidereddik
- extra virgin olivenolje
- karri
- salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Basmatiris
125 g
Vann
3 dl
Salt
Prinsessefilet av kylling
350 g
Salsicciakrydder
½ pakke
Salt
Grillspyd
Fersken
2 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Rømmekolle
1 pakke
Karri
1 ts
Salt
Tobladssalat
½ pakke
Extra virgin olivenolje
1 ss
Balsamico- eller eplesidereddik
½ ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett 2 ss eplejuice i dressingen for balanse og litt sødme. Ha resten av salaten i en brødpose, snurr den rundt så det blir luft i posen og knyt igjen. Dette gjør at salaten holder seg bedre til neste måltid.
Legg grillspydene i vann i 5 minutter for at de ikke skal ta fyr på grillen.
Skyll risen i kaldt vann og ha den i en vid kjele. Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det forsiktig koke på lav varme i 14 minutter under lokk. Sett kjelen til siden og la risen etterdampe under lokk i minimum 5 minutter. Vend om rett før servering.
Vend kyllingen i krydder og tre kyllingen på spydene. Grill spydene over direkte varme i 2–3 minutter på hver side, til kyllingen er gjennomstekt, men fortsatt saftig.
Del fersken i fire og ta ut stenen. Drypp over litt olje og grill dem sammen med kyllingen.
Bland sammen rømmekolle og karri (se tips). Smak til med salt og pepper. Ha salaten i en bolle (se tips) og ha over olje og eddik.
Server kyllingspyd med grillet fersken, grønnsalat, ris og karridressing.
Stek kyllingen i en stekepanne med litt olje til den er gyllen og gjennomstekt. Del fersken i båter og stek den lett med litt smør.
God middag!