Medisterkaker i soppsaus med brokkoli og rørte tyttebær

Medisterkaker i soppsaus med brokkoli og rørte tyttebær

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • smør
Poteter
350 g
Sjampinjong
100 g
Medisterkaker
300 g
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Brokkoli
½-1 stk
Rørte tyttebær
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For å spare litt oppvask, kan du koke brokkolien sammen med potetene de siste 4–5 minuttene. Litt frisk timian smaker godt til denne retten.

Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme, og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20–25 minutter. (Se tips) Sett over lettsaltet vann til koking av grønnsaker.
Rens soppen for jord, og del den i to. Varm opp en stekepanne med 1–2 ss olje. Stek soppen til den blir gyllen, og ta den ut av pannen. 
Stek medisterkakene i 2–3 minutter på hver side. Ha soppen tilbake i pannen, og ha soppsausen over. Kok opp, og la medisterkakene trekke i sausen til dem er gjennomvarme. 
Kutt brokkoli i buketter, skrell stilken, og kutt den i biter. Kok brokkoli i 4-5 minutter. Hel av vannet, og vend inn 1 ss smør.
Server medisterkaker i soppsaus med brokkoli og kokte poteter. Ha rørte tyttebær ved siden av. 
God middag!