Black Pepper-kyllingwok med eggenudler

Black Pepper-kyllingwok med eggenudler

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • soyasaus
Eggnudler
100–200 g
(Egg, Hvete)
Skivet kyllingfilet
350 g
Brokkoli
1 stk
Rød paprika
1 stk
Black pepper-woksaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Bygg, Hvete)
Purre
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du noen cashewnøtter eller peanøtter liggende? Det passer perfekt i denne retten. Tilsett nøttene samtidig som du har i hoisinsausen. Det er også godt med sweet chilisaus til.

Kok nudlene som anvist på pakken. 
Del purren på langs, skyll godt og kutt den i skiver. Del brokkoli i små buketter og paprika i strimler. Skrell og finhakk hvitløk.
Kutt kyllingen i strimler. Varm opp en stekepanne eller wokpanne med olje. Stek kyllingen gyllen, og ta den ut av pannen.
Ha litt mer olje i pannen om nødvendig. Stek brokkoli og paprika i 4–5 minutter. Ha kyllingstrimlene tilbake i pannen sammen med Black Pepper-woksaus, purre, nudler og ½–1 dl vann. La maten koke i et par minutter til alt er varmt.
Server kyllingwok med nudler og soyasaus.
God middag!