Klassisk lasagne med grønn salat

Klassisk lasagne med grønn salat

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • extra virgin olivenolje
Bolognese med kjøtt
600 g
(Selleri)
Lasagneplater
1 pakke
(Egg, Hvete)
Bechamelsaus
400 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Extra virgin olivenolje
½ dl
Strimlet kålsalat
120 g
Tomat
1 stk
Gul paprika
1 stk
Extra virgin olivenolje
2 ss
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm opp bolognesesausen i en kjele, det blir enklere å fordele sausen når den er varm. Ha gjerne litt revet muskat i ostesausen. Denne retten smaker godt med frisk basilikum!

Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
(Se tips) Bruk en form som rommer omtrent 2 liter. Start med litt olivenolje og et tynt lag kjøttsaus. Fortsett med pastaplater, kjøttsaus, litt olivenolje og små klatter med bechamelsaus. Start på nytt igjen med pastaplater og kjøttsaus. Fortsett til formen er nesten full.
Det siste laget skal avsluttes med kjøttsaus, bechamel, litt olje og revet ost på toppen.
Stek formen i ovnen i omtrent 15–20 minutter, til osten er gyllen.
Når lasagnen er i ovnen, lager du salat. Kutt salaten i biter, og skyll den. Kutt tomater i båter og paprika i strimler. Bland sammen salat, rødkål, tomater og paprika. Vend inn olivenolje om du ønsker.
Server lasagne bolognese med en frisk grønn salat.
God middag!