Pølser med gresk potetsalat og tzatziki
Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- rosmarin, timian eller oregano
- salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
500 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Rosmarin, timian eller oregano
2 ts
Salt
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Agurk
¼ stk
Fetaost
150 g
Extra virgin olivenolje
1 ss
Stekepølse
500 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Tzatziki
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett gjerne oliven om du ønsker det
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft
Del potetene i båter og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Ha på olje, salt, pepper og krydder. Stek potetene til de er møre og gylne, i omtrent 20–25 minutter.
Kutt tomat, agurk og fetaost i terninger og skjær løk i skiver.
Varm opp en stekepanne med olje. Snitt pølsene lett i skinnet på begge sider. Stek dem til de er gylne på begge sider og pass på at de er gjennomvarme.
Legg potetene på et fat og ha over tomater, agurk, fetaost og rødløk (se tips). Drypp over litt olivenolje.
Server pølser med gresk potetsalat og tzatziki.
Snitt pølsene lett i skinnet på begge sider. Grill dem på begge sider og pass på at de er gjennomvarme.
God middag!