Ravioli fylt med fire oster servert med kremet sopp og pepperoni

Ravioli fylt med fire oster servert med kremet sopp og pepperoni

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Ravioli med fire oster
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Pepperoni
200 g
Gul løk
1 stk
Minisjampinjong
100 g
Gressløk
1 pakke
Gul paprika
1 stk
Crème fraîche
1 pakke
(Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili eller chiliflakes sammen med grønnsakene og pepperonien.

Skrell løk. Kutt paprika og løken i tynne skiver. Finhakk gressløken.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek pepperonien i 3 minutter, eller til den slipper fettet, og er gyldent og sprøtt. Ha i løken, paprikaen og minisjampinjongene, og stek videre i 2–3 minutter.
Ha pepperoni- og grønnsaksblandingen i en stor serveringsskål, og vend inn crème fraîche, pasta og gressløk. Smak til med salt og pepper.
Tilbered ravioli som anvist på pakken. Vend inn pepperonipølseblandingen.
Server ravioli fylt med fire oster servert med kremet sopp og pepperoni.
God middag!