Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- hvetemel
- olivenolje
- pepper
- salt
Tomat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Ruccola
50 g
Fersk mozzarella
1 pakke
Pizzadeig
2 stk
Revet mozzarella
3 pakke
Pizzasaus
1 pakke
Kokt skinke
100 g
Pepperoni
100 g
Tomatpesto
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dette er et tilberedningsforslag. Sett gjerne sammen din egen pizza med råvarene som følger med, tilsett gjerne noe annet godt du har stående.
Sett stekeovnen på 250 grader.
Kutt tomaten og paprikaen i tynne skiver. Skyll ruccola i kaldt vann og tørk den med litt kjøkkenpapir. Skjær den ferske mozzarellaen i terninger.
Ha mel på hendene, og bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigene. Ha litt hvetemel oppå og under bunnene når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnene over på stekebrett med bakepapir.
Fordel pestoen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Legg på tomatskivene og den ferske mozzarellaen, og stek pizzaen i ovnen i 10-12 minutter. Topp den ferdigstekte pizzaen med tomatpesto, ruccola og litt olivenolje, salt og pepper.
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Topp pizzaen med skinken, pepperonien og paprikaen, og stek pizzaen i ovnen i 10-12 minutter.
God middag!