Ukestart 2

Ukestart 2

Ny oppskrift
Under 10 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
    Skivet Gouda
    150 g
    Sunniva Appelsinjuice m/fruktkjøtt
    1 l
    Røros-lettmjølk 1,2 %
    1 l
    (Laktose)
    Gourmet grovbrød 670 g (Bake Off)
    750 g
    Håndlaget Kokt skinke 90 g
    90 g
    Salami 90 g
    90 g
    Lisa bringebærsyltetøy
    1 glass
    Egg
    1 pakke
    Rød paprika
    1 stk
    200 gr ovnbakt leverpostei
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Hvis du ikke steker brødet med en gang, oppbevar det i kjøleskapet frem til du skal steke det.

    Varm opp ovnen til 200 grader varmluft. Sett brødet i ovnen og stek det i 10 minutter. For en ekstra sprø skorpe, fukt brødet litt før steking. La brødet avkjøle seg litt etter steking. Om du skjærer i det med en gang, vil det bli deigete.
    Arme riddere passer perfekt til frokost, kveldsmat eller som dessert! 6 skiver brød 2 egg 2 dl melk Evt. ½ ts kanel Evt. 2 ss sukker eller honning 2–3 ss smør til steking Visp sammen egg og melk, og eventuelt kanel og sukker. Hell blandingen over i en dyp tallerken eller et fat med kanter. Legg i brødskivene og la dem ligge til de er gjennombløte. Snu dem forsiktig underveis. Varm opp en stekepanne med smør, og stek brødskivene på middels varme til de er gylne på begge sider. Server arme riddere med ønsket topping. Her er det godt med ost og skinke, syltetøy eller naturell yoghurt med friske bær.
    God middag!