Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarer:
Skivet Gouda
150 g
Sunniva Appelsinjuice m/fruktkjøtt
1 l
Røros-lettmjølk 1,2 %
1 l
Gourmet grovbrød 670 g (Bake Off)
750 g
Håndlaget Kokt skinke 90 g
90 g
Salami 90 g
90 g
Lisa bringebærsyltetøy
1 glass
Egg
1 pakke
Rød paprika
1 stk
200 gr ovnbakt leverpostei
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ikke steker brødet med en gang, oppbevar det i kjøleskapet frem til du skal steke det.
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft. Sett brødet i ovnen og stek det i 10 minutter. For en ekstra sprø skorpe, fukt brødet litt før steking. La brødet avkjøle seg litt etter steking. Om du skjærer i det med en gang, vil det bli deigete.
Arme riddere passer perfekt til frokost, kveldsmat eller som dessert! 6 skiver brød 2 egg 2 dl melk Evt. ½ ts kanel Evt. 2 ss sukker eller honning 2–3 ss smør til steking Visp sammen egg og melk, og eventuelt kanel og sukker. Hell blandingen over i en dyp tallerken eller et fat med kanter. Legg i brødskivene og la dem ligge til de er gjennombløte. Snu dem forsiktig underveis. Varm opp en stekepanne med smør, og stek brødskivene på middels varme til de er gylne på begge sider. Server arme riddere med ønsket topping. Her er det godt med ost og skinke, syltetøy eller naturell yoghurt med friske bær.
God middag!