Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
Poteter
500 g
Brokkoli
½ stk
Løk
½ stk
Stekepølse
200 g
Jægerpølse
240 g
Solsikke-/rapsolje
1–2 ss
Eriks eple-karrisaus
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om været ikke er på pølsegrillernes side kan du fint varme pølsene i en stekepanne inne. Stek dem i olje på middels varme til de er gylne.
Fyr opp grillen, varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Vask og kutt potetene i båter og ha de over i en ildfast form. Krydre med olje, salt og pepper. Bak potetbåtene i ovnen til de er møre, i omtrent 20–25 minutter. Vend om underveis, for jevnere steking.
Del brokkoli i buketter og løk i båter. Bland med potetene etter at potetene har stått i ovnen i omtrent 15 minutter.
Lag små snitt i pølsene på begge sider. Stek de på grillen til de er gylne og gjennomvarme (se tips).
Server pølsene med bakte poteter, løk, brokkoli og karrisaus.
God middag!