Fiskesuppe med lyr, gulrot, fennikel og kruspersille

Fiskesuppe med lyr, gulrot, fennikel og kruspersille

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Lyrfilet
    375 g
    (Fisk)
    Fiskesuppebase
    700 g
    (Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
    Gulrøtter
    2 stk
    Fennikel
    1 stk
    Kruspersille
    1 pakke
    Grove bagetter
    1 pakke
    (Bygg, Havre, Hvete, Rug)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server litt godt smør til bagettene. Det er også veldig godt med en god klatt med aioli i denne fiskesuppen.

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme. Rør om innimellom.
    Skrell gulrøttene. Kutt gulrøttene og fennikelen i skiver. Ha grønnsakene i fiskesuppebasen, og la dem trekke i ca. 10 minutter.
    Skjær fisken i terninger. Ha fisketerningene i suppen, og la dem trekke i ca. 5 minutter.
    Varm bagettene i ovnen i 10–12 minutter.
    Finhakk kruspersillen. Topp fiskesuppen med kruspersillen, og server bagettene ved siden av.
    Server fiskesuppe med lyr, gulrot, fennikel og kruspersille.
    God middag!