Fiskesuppe med lyr, gulrot, fennikel og kruspersille
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bygg·
- Havre·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
Lyrfilet
375 g
Fiskesuppebase
700 g
Gulrøtter
2 stk
Fennikel
1 stk
Kruspersille
1 pakke
Grove bagetter
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server litt godt smør til bagettene. Det er også veldig godt med en god klatt med aioli i denne fiskesuppen.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme. Rør om innimellom.
Skrell gulrøttene. Kutt gulrøttene og fennikelen i skiver. Ha grønnsakene i fiskesuppebasen, og la dem trekke i ca. 10 minutter.
Skjær fisken i terninger. Ha fisketerningene i suppen, og la dem trekke i ca. 5 minutter.
Varm bagettene i ovnen i 10–12 minutter.
Finhakk kruspersillen. Topp fiskesuppen med kruspersillen, og server bagettene ved siden av.
Server fiskesuppe med lyr, gulrot, fennikel og kruspersille.
God middag!