Persillestekt torskefilet med poteter og squashsalat
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Sennep·
- Fisk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- smør
Poteter
400 g
Squash
1 stk
Rødløk
½ stk
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Torskefilet
375 g
Rødløk
½ stk
Kruspersille
1 bunt
Smør
1 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å spare koketid, kan du godt dele poteten i mindre biter. Server gjerne sitronbåter, til fisken hvis du har en sitron liggende.
Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme, og la potetene trekke seg møre i omtrent 25–30 minutter.
Kutt squash og rødløk i små terninger. Hell sennepsvinaigretten over squashen og rødløken, og la squashsalaten stå og trekke frem til servering.
Tørk av fiskestykkene med kjøkkenpapir, og krydre dem med salt og pepper. Finhakk rødløk og persille, og bland det sammen.
Smelt 1 ss smør i en stekepanne, og legg i fisken. Stek stykkene i omtrent 3–4 minutter på hver side. Ha urteblandingen på fisken mot slutten av steketiden.
Når potetene er møre, hell av vannet, og la dem dampe seg litt tørre. Knus potetene grovt, og tilsett 1 ss smør. Smak til med salt og pepper.
Server persillestekt torskefilet med poteter og squashsalat.
God middag!