Fiskekaker med byggkornsalat, beter og eple- og karridressing
Roede

Fiskekaker med byggkornsalat, beter og eple- og karridressing

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Byggkorn
125 g
(Bygg)
Knutekål
1 stk
Rødbete
1 stk
Grønnkål
50 g
Dill
1 pakke
Sitron
½ stk
Olivenolje
1 ss
Fiskekaker
480 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Olje
1 ss
Drømmelett
1 pakke
Norsk eple
1 stk
Karri
½–1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fiskekakene kan varmes i stekeovnen, på 180 grader varmluft i omtrent 10 minutter.

Kok opp 2 liter vann med litt salt i en kjele. Tilsett byggkornene når vannet koker, og rør godt. La kornene småkoke i omtrent 18–20 minutter. Sil av vannet, og la kornene dampe seg tørre i gryten.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann til grønnsakene. Skrell knutekål og rødbete. Kutt betene i strimler eller tynne båter. Kok knutekål og rødbetene i 2 minutter. Ha i grønnkålen, og kok i 2 minutter til. Hell av vannet. Vend grønnsakene inn med byggkornene. Skyll, tørk og finhakk dill. Vend inn finhakket dill, sitronsaft og olivenolje, og smak til med salt og pepper (se tips).
Varm fiskekakene i en stekepanne med olje i 8–10 minutter, til de er gjennomvarme.
Kutt eller riv eplet, og vend det inn i Drømmelett. Smak til med karri og litt salt. 
Server fiskekaker med byggkornsalat og eple- og karridressing
100 g Grønnsaker: 125 g Epledressing: 2 ss Energiinnhold: ca. 440 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram). 
God middag!