Wraps med kikertpure, kylling og bakt paprika

Wraps med kikertpure, kylling og bakt paprika

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    Prinsessefilet av kylling
    350 g
    Salt
    Solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Ruccola
    50 g
    Agurk
    1 stk
    Vårløk
    ½ pakke
    Grillet paprika
    ½–1 glass
    Fullkornstortillaer
    ½ pakke
    Kikertpuré
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Har du noen av våre krydderblandinger på lur, kan du gjerne krydre kyllingkjøttet med dette. Tacokrydder, kebabkrydder, spicy kjøttbollekrydder eller masala kan for eksempel passe godt. Lefsene kan også varmes i mikrobølgeovn, følg anvisningen på pakken. En mager hvitløksdressing laget på kesam eller yoghurt kan passe til denne retten.

    Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
    Skjær bakt paprika og agurk i strimler. Skyll og tørk ruccolasalaten.
    Tørk av kyllingkjøttet og krydre med salt og pepper (se tips). Stekt kyllingen i 2–3 omganger i en forvarmet stekepanne med litt olje i 2–3 minutter til de godt brunet. Legg kjøttet på en tallerken og la det hvile frem til servering.
    Pakk tortillalefsene inn i aluminumsfolie og varm de i 5–6 minutter i stekeovn. Ha kikertpureen i en skål.
    Server kylling i wraps med salat og kikertpure.
    150 g Fullkornslefse: 1 stk Kikertpure: 50 g Grønnsaker Energiinnhold: 360 kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
    God middag!