Wraps med kikertpure, kylling og bakt paprika
Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Prinsessefilet av kylling
350 g
Salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Ruccola
50 g
Agurk
1 stk
Vårløk
½ pakke
Grillet paprika
½–1 glass
Fullkornstortillaer
½ pakke
Kikertpuré
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du noen av våre krydderblandinger på lur, kan du gjerne krydre kyllingkjøttet med dette. Tacokrydder, kebabkrydder, spicy kjøttbollekrydder eller masala kan for eksempel passe godt. Lefsene kan også varmes i mikrobølgeovn, følg anvisningen på pakken. En mager hvitløksdressing laget på kesam eller yoghurt kan passe til denne retten.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skjær bakt paprika og agurk i strimler. Skyll og tørk ruccolasalaten.
Tørk av kyllingkjøttet og krydre med salt og pepper (se tips). Stekt kyllingen i 2–3 omganger i en forvarmet stekepanne med litt olje i 2–3 minutter til de godt brunet. Legg kjøttet på en tallerken og la det hvile frem til servering.
Pakk tortillalefsene inn i aluminumsfolie og varm de i 5–6 minutter i stekeovn. Ha kikertpureen i en skål.
Server kylling i wraps med salat og kikertpure.
150 g
Fullkornslefse: 1 stk
Kikertpure: 50 g
Grønnsaker
Energiinnhold: 360 kcal
For deg som registrerer i Roede-klubben.no:
Registrer middagen i porsjoner.
1) Søk etter oppskrift
2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!