Wok med svinekjøtt, grønnkål, rødbeter og hoisinsaus
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Gluten·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
150 g
Strimlet svinekam
350 g
Strimlet wokmiks
200 g
Syltet ingefær
1 pakke
Hoisinsaus
1 beger
Lime
1 stk
Koriander
1 bunt
Sesamfrø
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rist sesamfrøene i en tørr stekepanne til de blir gylne, dette gir en mer nøtteaktig smak.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne med 2–3 ss olje. Brun kjøttet på høy varme til det blir gyllent. Ta kjøttet ut av pannen.
Tilsett mer olje om nødvendig. Ha wokmiksen i pannen, og la den steke i 2–3 minutter. Hell laken av ingefæren, og kutt den i strimler. Ha kjøttet tilbake i pannen sammen med ingefær og hoisinsaus. Kok opp, og smak til med limesaft, salt og pepper.
Skyll og hakk koriander.
Server wok med svinekjøtt, wokgrønnsaker, hoisinsaus og jasminris. Topp med sesamfrø og hakket koriander.
God middag!