Fiskesandwich med aioli, hjertesalat og tomat

Fiskesandwich med aioli, hjertesalat og tomat

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • smør
Pitabrød
4 stk
(Hvete, Rug)
Pepperoni
100 g
Klasetomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Fiskepudding
300 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Aioli
85 g
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Til en rett som dette kan alle rundt bordet velge seg det tilbehøret de ønsker. Kanskje det er ketsjup, sylteagurk ... eller hva med en sennepsdressing på salaten?

Varm opp ovnen til 220 grader varmluft. Varm pitabrødene i ovnen i 3 minutter rett før servering.
Kutt pepperoniskivene i strimler, og stek dem i litt olje til de blir sprø. Ha dem over på en tallerken. Kutt tomater og rødløk i tynne skiver. Kutt av bunnen på hjertesalaten, skyll og tørk salatbladene. Du kan godt bruke en salatslynge. 
Skjær fiskepuddingen i skiver à 1 cm. Stek skivene gylne på begge sider, gjerne i den samme stekepannen du stekte pepperonien i. Du kan alltids bruke en blanding av smør og olje.
Sett frem fiskepudding, hjertesalat, tomat, rødløk og aioli slik at alle rundt bordet kan lage sin egen sandwich (se tips).
Server fiskesandwich med aioli, hjertesalat og tomat.
God middag!