Wraps med salsicciakrydret kjøttdeig, nektarin og frisk avokadodressing
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Tomat
1 stk
Restaurantsalat
125 g
Nektarin
1 stk
Lettrømme
150 g
Lime
1 stk
Guacamole
1 pakke
Fullkornstortillaer
4 stk
Kjøttdeig
350 g
Salsicciakrydder
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsaker til overs i kjøleskapet? Bruk restene i wrapsene, og lag en ny vri på retten! Alskens urter er gode i disse wrapsene.
Sett stekeovnen på 175 grader.
Skrell nektarinen, fjern stenen og kutt fruktkjøttet i skiver. Kutt tomaten i terninger. Ha tomaten, nektarinen og restaurantsalaten i separate skåler for servering.
Ha guacamolebasen i en skål, og tilsett et par spiseskjeer av lettrømmen, eller så mye du ønsker. Smak til med litt saft fra lime, salt og pepper.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Ha i kryddermiksen, hakk opp kjøttdeigen med stekespaden, og stek videre i 3–4 minutter, eller til kjøttdeigen er gjennomstekt.
Lag wraps av tortillaene, kjøttdeigen, dressingen og grønnsakene. Håper det smaker!
God middag!