Popcornpanerte kyllingnuggets med mangosalat og currydressing

Popcornpanerte kyllingnuggets med mangosalat og currydressing

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
Basmatiris
125 g
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Mango
1 stk
Popcornkylling
400 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok risen med litt karri eller gurkemeie. Risen får da en fin gulfarge, som gir retten et ekstra innbydende utseende!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt dem i grove biter. Skrell mangoen og kutt den og paprikaen i terninger. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål, og drypp over litt olivenolje.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Server popcornpanerte kyllingnuggets med mangosalat og currydressing.
God middag!