Popcornpanerte kyllingnuggets med mangosalat og currydressing
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
Basmatiris
125 g
Curry- og mangodressing
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Mango
1 stk
Popcornkylling
400 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok risen med litt karri eller gurkemeie. Risen får da en fin gulfarge, som gir retten et ekstra innbydende utseende!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt dem i grove biter. Skrell mangoen og kutt den og paprikaen i terninger. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål, og drypp over litt olivenolje.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Server popcornpanerte kyllingnuggets med mangosalat og currydressing.
God middag!