Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Rug
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Kålrot
300 g
Bakepotet
1 stk
Gulrøtter
400 g
Purreløk
1 stk
Svineknoker
1 stk
Oksebuljong
1 pakke
Bladpersille
½ pakke
Rustikke multibrød
2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
La gjerne kjøttet koke med grønnsakene underveis i tilberedningen. Da blir det enklere å få kjøttet av benet senere.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt kålroten, bakepoteten og gulrøttene i terninger på ca. 2x2 cm. Skyll purreløken, og kutt den i strimler.
Varm brødene som anvist på pakningen.
Varm opp en stor kjele med litt olje til høy varme. Stek grønnsakene (fra punkt 2) i 2–3 minutter.
Ta kjøttet ut av posen, og hell kraften over i kjelen med grønnsakene. Tilsett ca. 7½ dl liter vann og oksebuljongen i kjelen, og kok opp.
Skjær kjøttet av benet, og skjær det i mindre biter. Ha kjøttet i kjelen med grønnsakene, og la det hele småkoke i 12–15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Finhakk persillen, og vend den inn i suppen før servering.
God middag!