Grønnsakssuppe med svineknoke og brød

Grønnsakssuppe med svineknoke og brød

Ny oppskrift
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Rug

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Kålrot
300 g
Bakepotet
1 stk
Gulrøtter
400 g
Purreløk
1 stk
Svineknoker
1 stk
Oksebuljong
1 pakke
Bladpersille
½ pakke
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

La gjerne kjøttet koke med grønnsakene underveis i tilberedningen. Da blir det enklere å få kjøttet av benet senere.

Sett stekeovnen på 220 grader.

Skrell og kutt kålroten, bakepoteten og gulrøttene i terninger på ca. 2x2 cm. Skyll purreløken, og kutt den i strimler.
Varm brødene som anvist på pakningen.
Varm opp en stor kjele med litt olje til høy varme. Stek grønnsakene (fra punkt 2) i 2–3 minutter. 
Ta kjøttet ut av posen, og hell kraften over i kjelen med grønnsakene. Tilsett ca. 7½ dl liter vann og oksebuljongen i kjelen, og kok opp. 
Skjær kjøttet av benet, og skjær det i mindre biter. Ha kjøttet i kjelen med grønnsakene, og la det hele småkoke i 12–15 minutter. Smak til med salt og pepper. 
Finhakk persillen, og vend den inn i suppen før servering.
God middag!