Lakseburger med ost i pitabrød med mango, agurk, hjertesalat og frisk yoghurtdressing

Lakseburger med ost i pitabrød med mango, agurk, hjertesalat og frisk yoghurtdressing

Ny oppskrift
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Agurk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Mango
1 stk
Lakseburger
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Tyrkisk krydder
1 pakke
Lime
1 stk
Guacamole
1 pakke
Pitabrød
4 stk
(Hvete, Rug)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du grønnsaker, frukt eller urter liggende? Kutt det opp, og ha det i pitabrødene.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt agurken i terninger. Kutt enden av hjertesalaten, skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt dem i strimler. Skrell og kutt mangoen i terninger. Ha grønnsakene i separate skåler for servering. Ha litt olivenolje, salt og pepper på agurkterningene.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek lakseburgerne i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
Ha yoghurten i en serveringsskål, og bland inn det tyrkiske krydderet. Riv skallet av limen (kun det grønne) med et rivjern, og bland det inn i yoghurten. Smak til med litt saft fra limen.
Fukt pitabrødene i litt kaldt vann, og stek dem i ovnen i 2–3 minutter.
Server pitabrødene med laks, guacamole, grønnsaker og yoghurtdressing.
God middag!