Biffkarbonader med brokkoli, knutekål, brun saus og tyttebær
Roede

Biffkarbonader med brokkoli, knutekål, brun saus og tyttebær

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
Poteter
350 g
Brokkoli
½–1 stk
Knutekål
1 stk
Gulrøtter
200 g
Magre biffkarbonader
450 g
(Melk, Laktose)
Brun saus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Rørte tyttebær
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Knutekålen kan bakes, stekes, kokes eller syltes. Den har et høyt innhold av fiber, C-vitamin og B-vitaminet folat.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20–25 minutter. Sett over en kjele med lettsaltet vann til grønnsaker.
Del brokkoli i små buketter. Skrell og del stilken i skiver. Skrell knutekål og gulrøtter, og del dem i jevnstore biter. Grønnsakene kokes i 4–5 minutter. Hell av vannet, og dekk med lokk. 
Varm karbonadene i stekeovnen, i omtrent 10–12 minutter. Karbonadene kan også pannestekes. 
Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp under omrøring. Hold sausen varm frem til servering.
Server biffkarbonader med kokte poteter, grønnsaker, brun saus og tyttebær.
150 g Magre karbonader: 150 g Grønnsaker: 150 g Saus: 2 ss Tyttebær: 1 ts Energiinnhold: ca. 480 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram). 
God middag!