Lettsaltet torsk i hvit saus med rotmos og brokkoli

Lettsaltet torsk i hvit saus med rotmos og brokkoli

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
Lettsaltet torskefilet
200 g
(Fisk)
Bechamelsaus
300 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Bladpersille
1 bunt
Rotmos
200 g
(Melk, Laktose)
Brokkoli
⅓ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt hele brokkolien i buketter, skrell stilken og kutt den i biter. Ta til side det du skal bruke i denne retten. Ha resten i en brødpose, og blås luft i posen før du knyter igjen. Legg posen i kjøleskapet til du skal bruke resten senere i uken.

Varm opp ovnen til 200 grader varmluft. Og kok opp en kjele med lettsaltet vann til brokkoli. 
Ha torskefilet i en ildfast form, og hell over bechamelsaus. Bak fisken i ovnen i 10–12 minutter. Fisken er ferdig når den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Skyll og hakk persille, og dryss den over fisken ved servering.
Hell rotmosen i en kjele, og varm den opp på middels varme under omrøring.
Kutt brokkoli i buketter (se tips), og kok den i 4–5 minutter.
Server lettsaltet torsk i hvit saus med rotmos og brokkoli.
God middag!