Kyllingwok med hoisinsaus og grønnsaker

Kyllingwok med hoisinsaus og grønnsaker

Ny oppskrift
Under 25 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Karri
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
  • soyasaus
Eggenudler
½ pakke
Litt salt
Kyllingoverlår uten skinn og ben
350 g
Solsikke-/rapsolje
4 ss
Brokkoli
½ stk
Kinakål og grønne bønner
250 g
Soyasaus
1 ss
Hoisinsaus
1 beger
(Gluten, Soya, Selleri, Sesamfrø)
Salt
Karri
½–1 ts
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt kyllingbuljong i kokevannet til nudlene, den vil gi en god smak. For mer smak i salaten, ha over hakket chili og revet ingefær. Nøtter passer også godt inn i denne retten.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudlene (se tips).
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell dem deretter av i et dørslag og skyll dem i kaldt vann. La det renne godt av seg.
Del brokkoli i små buketter. Varm opp en wok- eller stekepanne. Tilsett olje og la den bli varm. Krydre kyllingbiffene med salt og pepper, og stek dem i omtrent 4–5 minutter på hver side. Ta kyllingbiffene ut av pannen og la dem hvile på en tallerken.
Fres brokkoli, kinakål og grønne bønner i den samme stekepannen du stekte kyllingen i. Skjær kyllingbiffene i ønskede biter. Hell soyasaus og hoisinsaus over grønnsakene og ha kyllingen tilbake i stekepannen. Rør rundt og kok opp. Smak til med salt, pepper og karri.
Server kyllingwok med nudler og hoisinsaus.
God middag!