Kyllingwok med hoisinsaus og grønnsaker
Ny oppskrift
Under 25 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Gluten·
- Soya·
- Selleri
Basisvarer:
- Karri
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
Eggenudler
½ pakke
Litt salt
Kyllingoverlår uten skinn og ben
350 g
Solsikke-/rapsolje
4 ss
Brokkoli
½ stk
Kinakål og grønne bønner
250 g
Soyasaus
1 ss
Hoisinsaus
1 beger
Salt
Karri
½–1 ts
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt kyllingbuljong i kokevannet til nudlene, den vil gi en god smak. For mer smak i salaten, ha over hakket chili og revet ingefær. Nøtter passer også godt inn i denne retten.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudlene (se tips).
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell dem deretter av i et dørslag og skyll dem i kaldt vann. La det renne godt av seg.
Del brokkoli i små buketter. Varm opp en wok- eller stekepanne. Tilsett olje og la den bli varm. Krydre kyllingbiffene med salt og pepper, og stek dem i omtrent 4–5 minutter på hver side. Ta kyllingbiffene ut av pannen og la dem hvile på en tallerken.
Fres brokkoli, kinakål og grønne bønner i den samme stekepannen du stekte kyllingen i. Skjær kyllingbiffene i ønskede biter. Hell soyasaus og hoisinsaus over grønnsakene og ha kyllingen tilbake i stekepannen. Rør rundt og kok opp. Smak til med salt, pepper og karri.
Server kyllingwok med nudler og hoisinsaus.
God middag!