Roede
Pasta linguini med kjøttboller med grønnsaker, tomatsaus og Gran Biraghi
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Fullkornslinguine
100–250 g
Gulrot
1 stk
Minipurreløk
1 stk
Squash
1 stk
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Moste tomater
350 ml
Potetkrydder
1 pakke
Olje
1 ss
Gran Biraghi
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett litt fersk chili eller chilipulver, om du ønsker litt mer sting på pastasausen.
Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta. Tilpass mengden pasta til din familie. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8–10 minutter.
Skrell gulroten. Snitt purreløken i to på langs, og skyll den nøye for jord. Kutt gulroten og squashen i små terninger, og purreløken i skiver.
Forvarm en vid kjele eller en stor stekepanne til middels varme, og ha i olje. Stek gulrot, squash og purreløk i 2–3 minutter. Ha i kjøttbollene og stek i 2–3 minutter til. Hell over moste tomater (passata) og potetkrydder, og kok opp. Krydre med salt og pepper.
Server pasta linguini med kjøttboller med grønnsaker, tomatsaus og Gran Biraghi.
100 g Pastasaus med grønnsaker: 150 g Kjøttboller: 125 g Revet Gran Biraghi: 1 ts Energiinnhold: ca. 490 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!