Biffwok med nudler, chilibakt brokkoli og hoisinsaus

Biffwok med nudler, chilibakt brokkoli og hoisinsaus

Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Brokkoli
1/2 stk
Rød chili
1 stk
Storfestrimler
300 g
Gul løk
1 stk
Kjørvel
1 pakke
Hoisinsaus
1 pakke
(Gluten, Soya)
Eggnudler
200 g
(Egg, Hvete)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Bønnespirer
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rist sesamfrøene i en tørr stekepanne i ca. 30 sekunder for ekstra god smak.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Del brokkolien i buketter, og kutt hver bukett i to på langs. Skrell og del stilken i staver. Kutt chilien i tynne skiver. Fordel brokkolien og chilien utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje og salt. Stek brettet midt i ovnen i 12–15 minutter. 
Skrell løken, og kutt den i skiver. Grovhakk kjørvelen.
Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Fordel storfestrimlene i pannen, og krydre med salt og pepper. La kjøttet ligge stille og steke i 1–2 minutter, slik at det dannes en stekeskorpe. Snu kjøttet, og stek det videre i ca. 1 minutt. Tilsett løken, og stek videre i ca. 2 minutter, og ha i hoisinsausen og halvparten av kjørvelen det siste minuttet av steketiden. 
Sil vannet av nudlene. Vend nudlene inn i woken, og topp med brokkolien, sesamfrøene, bønnespirene og resten av kjørvelen. 
Server biffwok med nudler, chilibakt brokkoli og hoisinsaus.
God middag!