Fiskeboller med hvit saus, bacon og ovnsbakte grønnsaker
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Kålrot i staver
1 pakke
Småpoteter
300 g
Brokkoli
1 stk
Fiskeboller
1 pakke
Bechamelsaus
1 pakke
Baconterninger
150 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt karri i den hvite sausen for ekstra smak! Bruk gjerne noe av kraften fra fiskebollene til å gjøre den hvite sausen tynnere.
Sett stekeovnen på 240 grader.
Del brokkolien i buketter på størrelse med potetene. Fordel potetene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 15–20 minutter. Vend brokkolien og kålrotstavene i litt olje, salt og pepper, og stek grønnsakene i formen sammen med potetene de siste 10 minuttene av potetenes steketid.
Hell kraften av fiskebollene (se tips), og ha bechamelsausen og fiskebollene i en kjele. Varm det hele opp på lav varme, og la fiskebollene trekke i ca. 10 minutter, eller til de er gjennomvarme. Rør om med jevne mellomrom, slik at det ikke svir seg. Smak til med salt og pepper ved behov.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent.
Server fiskeboller med hvit saus, bacon og ovnsbakte grønnsaker.
God middag!