Kyllingsalat med chevrebakt steinovnsbrød og sennepsvinaigrette

Kyllingsalat med chevrebakt steinovnsbrød og sennepsvinaigrette

Ny oppskrift
Under 30 min
14 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Stangselleri
1 pakke
(Selleri)
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Chiliflak
1 pakke
Lime
1 stk
Skivet kyllingfilet
350 g
Ingefær
1 bit
Kruspersille
1 pakke
Kinesisk hvitløk
½ stk
Nektarin
1 stk
Agurk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Chevre
190 g
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne chevren kald ved siden av, om du ønsker det!

Sett på stekeovnen på 210 grader varmluft.
Del stangselleristengene fra hverandre, og skyll godt. Snitt dem i tynne skiver. Ha sellerien i en blandebolle, og tilsett chiliflakes, saften fra ½ lime og sennepsvinaigretten. Bland godt, og sett bollen til side frem til servering.
Skyll og hakk kruspersille, skrell og finhakk hvitløk og ingefær. Ha olje, kylling, persille, hvitløk, ingefær, resten av limesaften og salt og pepper over i en ildfast form, og bland godt. Sett i ovnen og la stå i 10–12 minutter.
Del chevren i skiver, og fordel utover multibrødet. Legg multibrødet på et bakepapir, og stek det i ovnen til osten smelter litt. Det tar 5–6 minutter. 
Del nektariner i to, ta ut steinen og del dem videre i grove biter. Kutt agurken i terninger. Skyll, tørk og riv hjertesalaten i mindre biter. Ha alt i en serveringsbolle.
Topp med stekt kylling og den råmarinerte sellerien. Server med chevrestekte multibrød.
God middag!