Kebab med svinestrimler, sprø grønnsaker og tzatziki
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Yoghurt naturell
150 g
Tzatzikikrydder
1 pakke
Agurk
½ stk
Urtemarinert svinekjøtt
400 g
Tyrkisk krydder
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Klasetomat
1 stk
Mais
1 pakke
Fullkornspita
4 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fukt pitabrødet med kaldt vann før steking. Da blir det ekstra sprøtt!
Varm opp ovnen til 190 grader varmluft.
Grovriv halve agurken på et rivjern, og klem ut vannet. Bland sammen yoghurt, tzatzikikrydder og revet agurk.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet til det er gyllent. Tilsett tyrkisk krydder, og stek kjøttet til det er gjennomstekt. Smak til med salt og pepper.
Kutt salaten i strimler, og agurken og tomaten i terninger. Hell laken av maisen, og ha alle grønnsakene i hver sin serveringsskål.
Tilbered pitabrødene som anvist på pakken (se tips).
Sett alle elementene på bordet, så alle kan lage sin egen kebab slik de liker den best. God middag!
God middag!