Hot kyllingsuppe med grønnsaker

Hot kyllingsuppe med grønnsaker

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten

Basisvarer:
  • Kylling-/grønnsaksbuljongterning
  • margarin
  • salt
  • sukker
  • vann
Prinsessefilet av kylling
350 g
Gulrot
2 stk
Grønt eple
1 stk
Løk
½ stk
Margarin
1 ss
Garam masala-krydder
½ pakke
Hakkede tomater
1 boks
Vann
4 dl
Kylling-/grønnsaksbuljongterning
1 stk
Matfløte
1 dl
Sukker
1 ts
Salt
Langbrød av fullkorn
2 stk
(Gluten)
Bladpersille
½ pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Suppen kan også kjøres fin med stavmikser. Tilsett kyllingen ved servering.

Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft. Når ovnen er varm, stek langbrødene i 2–4 minutter på en rist.
Del kyllingfiletene i to. Skrell gulroten. Kutt grønnsakene i terninger.
Smelt margarin i en kjele. Stek gulrot, eple, løk og garam masalakrydder til grønnsakene er blanke.
Tilsett hakkede tomater, vann og buljongterning i suppen. La det hele få et oppkok og deretter småkoke videre i 10 minutter. Jo lenger suppen får koke, jo fyldigere blir smaken. Tilsett fløte og smak til suppen med garam masala, sukker, salt og pepper.
Stek kyllingbitene i 2–3 minutter i en stekepanne, og krydre dem med salt og pepper. Tilsett kyllingbitene i suppen før servering og vend om.
Server kyllingsuppe med hakket persille over og langbrød ved siden av.
500 g Energiinnhold: 290 kcal Suppe m/ 30 g grovt brød: 365 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!