Hamburgere med friske grønnsaker, ovnsbakte poteter og chilimajones

Hamburgere med friske grønnsaker, ovnsbakte poteter og chilimajones

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Poteter
400 g
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Lollosalat
1 stk
Homestyleburgere
2 stk
Burgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Chilimajones
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk blåmuggost eller en annen ost du liker på burgeren!

Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Vask poteter, og kutt dem i båter. Ha potetbåtene over i en ildfast form, dynk dem med olje og krydre med salt og pepper. Bak potetbåtene i ovnen til de er møre. Det tar omtrent 25–30 minutter. Vend om underveis for en jevnere steking.
Kutt rødløk og tomat i skiver. Plukk bladene av salaten, skyll bladene i kaldt vann og tørk dem. Ha grønnsakene på et fat, eller i hver sin serveringsskål.
Krydre burgerne med salt og pepper. Varm opp en stekepanne, ha i olje og stek burgerne i 3–4 minutter på hver side. 
Legg revet mozzarella på hver burger når det gjenstår ca. 1 minutt av steketiden, og stek videre til osten har smeltet. Eventuelt har du burgerne på et stekebrett, og smelter osten i ovnen. La burgerne hvile et par minutter før servering.
Varm burgerbrød i ovnen 1–2 minutter, pass på at de ikke svir seg.
Server burgerne med burgerbrødene, grønnsakene, chilimajonesen og barbecuesausen, og la alle i familien bygge sin egen burger. Server ovnsbakte poteter ved siden av.
God middag!