Koteletter med eggenudler og grønnsaker i spicy teriyakisaus
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Gluten·
- Hvete·
- Soya·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Svinekoteletter med steakhouserub
350 g
Grønnkål
100 g
Grønne bønner
150 g
Koriander
1 bunt
Teriyakisaus
100 g
Chiliflak
1 pakke
Eggnudler
200 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til teriyakisausen med revet ingefær, presset hvitløk eller limesaft.
Sett stekeovnen på 220 grader. Sett på en kjele med lettsaltet vann til nudler.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Stek koteletter i 2 minutter på hver side. Legg kjøttet over på et stekebrett med bakepapir, og stek det i ovnen i 10–15 minutter.
Skyll og tørk grønnkål, og finhakk koriander.
Ha litt mer olje i stekepannen, og varm den opp til middels høy varme. Stek grønnkålen og aspargesbønner i 3–4 minutter. Tilsett teriyakisaus og korianderen mot slutten av steketiden. Smak til med chiliflakes, salt og pepper.
Tilbered nudler som anvist på pakken. Vend de ferdigkokte nudlene inn med grønnsakene fra punkt 4.
Skjær kjøttet i tynne skiver før servering.
Server koteletter med eggenudler og grønnsaker i spicy teriyakisaus.
God middag!