Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Hvitløk
- salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
- vann
Eggnudler
¼–½ pakke
Prinsessefilet av kylling
250 g
Ingefær
1 ss
Hvitløk
1 fedd
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Grønnsaksmiks med grønnkål
1 pakke
Sweet chili-saus
1 beger
Vann
1 dl
Soyasaus
2 ss
Lime
½ stk
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dryss gjerne over sesamfrø eller hakkede nøtter rett før servering. Du kan også lage stekte nudler! Ha i alle de ferdigstekte ingrediensene. Visp sammen to egg og hell det over. Bland alt godt sammen og stek til eggene har stivnet.
Sett over en kjele med lettsaltet vann til koking av nudler.
Del kyllingen i biter, skrell ingefæren og riv den på den fine siden av rivjernet og hakk hvitløken.
Varm opp en stekepanne med olje. Stek kyllingen til den er gyllen, og tilsett ingefær og hvitløk. Ha i grønnsaksmiks, sweet chilisaus, vann og soyasaus, og la det surre til grønnkålen har falt litt sammen. Klem over limesaft og smak til med salt og pepper (se tips).
Kok nudlene i 2–3 minutter og sil av vannet.
Server wok med kylling og nudler.
Varm opp en stekepanne med olje. Ha nudler og wok i pannen. Visp sammen to egg og hell det over. Bland godt til eggene har stivnet. Veien er kort fra wok til stekte nudler.
God middag!