Godtlevertpølser med linser og grønn salat
Ny oppskrift
Under 15 min
10 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- honning
- salt
- solsikke-/rapsolje
- vann eller buljong
Hvitløk
1 fedd
Sjalottløk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Squash
½ stk
Linser med bacon
300 g
Vann eller buljong
1 dl
Salt
Godtlevertpølser
200 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Tobladssalat
½ pakke
Sjalottløk
½ stk
Tomat
1 stk
Extra virgin olivenolje
2 ss
Foxy Lady-sennep
1 ss
Honning
1 ts
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ikke vær redd for å smaksette linsegryten etter eget ønske. Her kan du bruke alt fra karri til friske urter og chili.
Hakk hvitløk og løk. Del squash i terninger. Varm opp en kjele med litt olje og ha i hvitløk og løk. Stek det lett. Tilsett squash, linser og vann eller buljong. La linsene småkoke i omtrent 5 minutter. Smak til med salt og pepper (se tips).
Sett over en stekepanne med litt olje. Snitt pølsene på hver side og stek dem til de er gylne og gjennomvarme.
Skyll salaten i kaldt vann og tørk den forsiktig med papir. Skjær sjalottløk i tynne skiver og del tomaten i biter. Ha salat, løk og tomat i en bolle. Bland sammen olivenolje, sitronsaft, sennep og honning. Vend dressingen inn i salaten rett før servering eller server den ved siden av.
Server Godtlevertpølser med linsegryte og grønn salat.
God middag!