Godtlevertpølser med linser og grønn salat

Godtlevertpølser med linser og grønn salat

Ny oppskrift
Under 15 min
10 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Extra virgin olivenolje
    • honning
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann eller buljong
    Hvitløk
    1 fedd
    Sjalottløk
    ½ stk
    Solsikke-/rapsolje
    2 ss
    Squash
    ½ stk
    Linser med bacon
    300 g
    Vann eller buljong
    1 dl
    Salt
    Godtlevertpølser
    200 g
    Solsikke-/rapsolje
    2 ss
    Tobladssalat
    ½ pakke
    Sjalottløk
    ½ stk
    Tomat
    1 stk
    Extra virgin olivenolje
    2 ss
    Foxy Lady-sennep
    1 ss
    Honning
    1 ts
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ikke vær redd for å smaksette linsegryten etter eget ønske. Her kan du bruke alt fra karri til friske urter og chili.

    Hakk hvitløk og løk. Del squash i terninger. Varm opp en kjele med litt olje og ha i hvitløk og løk. Stek det lett. Tilsett squash, linser og vann eller buljong. La linsene småkoke i omtrent 5 minutter. Smak til med salt og pepper (se tips).
    Sett over en stekepanne med litt olje. Snitt pølsene på hver side og stek dem til de er gylne og gjennomvarme.
    Skyll salaten i kaldt vann og tørk den forsiktig med papir. Skjær sjalottløk i tynne skiver og del tomaten i biter. Ha salat, løk og tomat i en bolle. Bland sammen olivenolje, sitronsaft, sennep og honning. Vend dressingen inn i salaten rett før servering eller server den ved siden av.
    Server Godtlevertpølser med linsegryte og grønn salat.
    God middag!