Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- vann
Gulrot
1 stk
Squash
½ stk
Rød paprika
1 stk
Kremet kjøttgryte
700 g
Salt
Bulgur
150 g
Vann
2 dl
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha buljong i vannet når du koker bulgur. Vend gjerne inn friske urter rett før servering.
Skrell gulroten. Kutt gulrot, squash og paprika i terninger. Ha kjøttgryta i en kjele sammen med grønnsakene. La gryta småkoke under omrøring i omtrent 10 minutter, til den er ordentlig varm.
Kok opp en kjele med vann, salt og bulgur (se tips). Kok opp, rør om og la det forsiktig koke på lav varme i 5 minutter under lokk. Sett kjelen til siden og la bulguren etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk, og vend om rett før servering.
Server kjøttgryte med bulgur.
God middag!