Kremet kjøttgryte med bulgur

Kremet kjøttgryte med bulgur

Ny oppskrift
Under 15 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • vann
    Gulrot
    1 stk
    Squash
    ½ stk
    Rød paprika
    1 stk
    Kremet kjøttgryte
    700 g
    Salt
    Bulgur
    150 g
    Vann
    2 dl
    Salt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha buljong i vannet når du koker bulgur. Vend gjerne inn friske urter rett før servering.

    Skrell gulroten. Kutt gulrot, squash og paprika i terninger. Ha kjøttgryta i en kjele sammen med grønnsakene. La gryta småkoke under omrøring i omtrent 10 minutter, til den er ordentlig varm.
    Kok opp en kjele med vann, salt og bulgur (se tips). Kok opp, rør om og la det forsiktig koke på lav varme i 5 minutter under lokk. Sett kjelen til siden og la bulguren etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk, og vend om rett før servering.
    Server kjøttgryte med bulgur.
    God middag!