Stekt fiskepudding med revet gulrot og poteter

Stekt fiskepudding med revet gulrot og poteter

Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Litt salt
  • smør
  • solsikke-/rapsolje
Eriks karri- og limedressing
1 flaske
Poteter
500 g
Litt salt
Fiskepudding
450 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Smør
1 ss
Gulrot
1 stk
Strimlet kålsalat
1 pakke
Tomat
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smaksett gjerne råkosten med sitron, litt honning, salt og pepper.

Ta karri- og limedressingen ut av kjøleskapet og la den stå på benken for temperering. Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre. Det tar omtrent 20 minutter.
Del fiskepuddingen i 1 cm tykke skiver. Stek skivene gylne i en stekepanne med olje og smør.
Riv guloten og bland den sammen med kålsalaten i en bolle (se tips). Sett råkosten kaldt frem til servering.
Skjær tomaten i terninger og server den ved siden av.
Server fiskepudding med poteter, råkost og karri- og limedressing.
God middag!