Stekt fiskepudding med revet gulrot og poteter
Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Litt salt
- smør
- solsikke-/rapsolje
Eriks karri- og limedressing
1 flaske
Poteter
500 g
Litt salt
Fiskepudding
450 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Smør
1 ss
Gulrot
1 stk
Strimlet kålsalat
1 pakke
Tomat
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smaksett gjerne råkosten med sitron, litt honning, salt og pepper.
Ta karri- og limedressingen ut av kjøleskapet og la den stå på benken for temperering. Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre. Det tar omtrent 20 minutter.
Del fiskepuddingen i 1 cm tykke skiver. Stek skivene gylne i en stekepanne med olje og smør.
Riv guloten og bland den sammen med kålsalaten i en bolle (se tips). Sett råkosten kaldt frem til servering.
Skjær tomaten i terninger og server den ved siden av.
Server fiskepudding med poteter, råkost og karri- og limedressing.
God middag!