Bakt torsk med grønnsakswok og hoisinsaus
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje eller smør
Nudler
1 pk g
Torskefilet
220 g
Solsikke-/rapsolje eller smør
Salt
Skivede gulrøtter
1 pose
Brokkoli
1/2 stk
Salt
Hoisinsaus
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan ovnsbake grønnsakene hvis du vil, da gjør de seg selv i ovnen. Vend inn olje, salt og pepper og bak på 160 grader i omtrent 15 minutter. Har du noen cashewnøtter er det veldig godt å ha på toppen.
Sett ovnen på 160 grader.
Kok nudlene i rikelig med lettsaltet vann i 3-4 minutter. Når nudlene er ferdigkokte, skyll dem i kaldt vann slik at kokeprosessen stopper.
Legg torskestykket på et smurt stekebrett og krydre med salt og pepper. Stek fisken i ovnen til den flaker seg. Det tar omtrent 10 minutter, avhengig av effekten på ovnen og tykkelsen på stykkene. Skjær brokkoli i små buketter.
Varm opp en stor steke- eller wokpanne, ha i olje, gulrøtter og brokkoli, og wok grønnsakene møre. Ha i nudler og hoisinsaus, rør forsiktig om, kok opp, smak til med salt og pepper.
God middag!