Biff Stroganoff med storfekjøtt og fullkornsris
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Fullkornsris
125 g
Gul løk
1/2 stk
Rød paprika
1/2 stk
Sjampinjong
1 pakke
Gulrot
1 stk
Strimlet storfekjøtt
300 g
Tomatpuré
1 ss
Crème fraîche
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan servere en grønn salat ved siden av, og noen liker syltede rødbeter og en klatt rømme til denne klassiske retten.
Kok risen etter anvisning på pakken.
Finhakk løk, kutt paprika og sjampinjong i skiver, og riv gulrot. Varm opp en stor stekepanne eller en vid kjele med litt olje og smør til høy varme. Stek kjøttet i et par minutter, til det har fått litt farge. Ha i løken, paprikaen, revet gulrot og soppen, og stek videre i ca. 2 minutter. Tilsett 1 ss tomatpuré, crème fraîche, hønsebuljong og 1 dl vann i pannen med kjøttet og grønnsakene, og la Biff Stroganoff-gryten småkoke i 8–10 minutter, til gryten tykner. Smak til med salt og pepper.
Server Biff Stroganoff med ris.
God middag!