Torskefilet med gul currysaus og basmatiris

Torskefilet med gul currysaus og basmatiris

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Basmatiris
125 g
Rødløk
1 stk
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Gul currypaste
1–2 ss
(Sennep, Hvete)
Kokosmelk
1 stor boks
Grønnsaksmiks med grønnkål
200 g
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Start med litt curry, og smak deg frem. Om sausen skulle bli for tykk, kan du tilsette en skvett vann for å justere konsistensen.

Kok ris etter anvisning på pakken.
Skrell rødløk, og kutt den i skiver. Tørk av fiskestykkene med kjøkkenpapir.
Varm opp en vid kjele eller høy stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken til den blir blank. Tilsett currypaste (se tips) og stek videre i et par minutter. Hell over kokosmelk og kok opp. Ha grønnsakene i sausen og la alt småkoke i 4 minutter. Legg fiskestykkene på toppen, trykk dem litt ned i sausen og dekk med lokk. La retten småkoke i 5 minutter. Krydre med litt salt og pepper.
Skyll, tørk og grovhakk koriander. 
Server torskefilet med gul currysaus, grønnsaker og basmatiris. Dryss over koriander ved servering. 
God middag!