Torskefilet med gul currysaus og basmatiris
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Basmatiris
125 g
Rødløk
1 stk
Torskefilet
375 g
Gul currypaste
1–2 ss
Kokosmelk
1 stor boks
Grønnsaksmiks med grønnkål
200 g
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Start med litt curry, og smak deg frem. Om sausen skulle bli for tykk, kan du tilsette en skvett vann for å justere konsistensen.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skrell rødløk, og kutt den i skiver. Tørk av fiskestykkene med kjøkkenpapir.
Varm opp en vid kjele eller høy stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken til den blir blank. Tilsett currypaste (se tips) og stek videre i et par minutter. Hell over kokosmelk og kok opp. Ha grønnsakene i sausen og la alt småkoke i 4 minutter. Legg fiskestykkene på toppen, trykk dem litt ned i sausen og dekk med lokk. La retten småkoke i 5 minutter. Krydre med litt salt og pepper.
Skyll, tørk og grovhakk koriander.
Server torskefilet med gul currysaus, grønnsaker og basmatiris. Dryss over koriander ved servering.
God middag!