Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Litt revet ost og nachochips er også fint å ha på hver tallerken ved servering. Posen med chili con carne kan også varmes opp i en kjele med kokende vann. Det tar litt lengre tid, men er enklere.
Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele. Tilsett vann, kok opp, rør om og la det forsiktig koke i 12 minutter under lokk. Sett til siden og la det etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk. Vend rundt rett før servering.
Varm forsiktig opp chili con carne i en egen kjele. Rør om av og til. Smak eventuelt til med litt salt og pepper, og dryss over hakket koriander ved servering.
Server chili con carne med ris og rømme
God middag!