Krydderstekt laks i tortilla med rødkålsalat og curry- og mangodressing

Krydderstekt laks i tortilla med rødkålsalat og curry- og mangodressing

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • eddik 7 %
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
  • vann
Eddik 7 %
½ dl
Sukker
1 dl
Vann
1½ dl
Syltet ingefær
½–1 pakke
Kruspersille
1 bunt
Finsnittet rødkål
200 g
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Sitruskrydder
½–1 pakke
(Sulfitt)
Fullkornstortillaer
1 pakke
(Hvete)
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek en og en tortilla i en middels varm stekepanne med litt olje, til de er gylne. Har du ikke eddik 7 %, kan du fint bruke en annen type eddik.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Kok opp eddik, sukker og vann. Sil ingefær, og kutt den i strimler. Skyll og hakk persille. Ha rødkål, ingefæren og persillen i en serveringsskål. Hell over syltelaken, og vend godt om. La kålsalaten stå på benken frem til servering. Smak til med salt og pepper.
Skjær fisken i strimler på ca. 1 cm på langs, og vend fisken i sitruskrydderet. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 2–3 ss olje. Stek fisken på 1–2 minutter på hver side. 
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Server den krydderstekte laksen i tortillaene med den syltede kålsalaten og curry- og mangodressingen.
God middag!