Green curry suppe

Green curry suppe

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Kyllingbuljong
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    • soyasaus
    Prinsessefilet av kylling
    250 g
    Aromasopp
    150 g
    Brokkoli
    ½ stk
    Solsikke-/rapsolje
    2 ss
    Grønn currypaste
    ½ pakke
    Kyllingbuljong
    4 dl
    Kokosmelk
    1 pakke
    Rødløk
    ½ stk
    Soyasaus
    1 ss
    Lime
    ½–1 stk
    Salt
    Eggenudler
    ¼–½ pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Om du ønsker en litt tykkere suppe kan du jevne den med maisenna. Bland litt maisenna med litt kaldt vann og spe det i den kokende suppen til du får ønsket konsistens.

    Kok opp en kjele med vann til nudlene.
    Kutt kyllingen i biter, sopp og løk i båter, og brokkoli i små buketter.
    Varm opp en kjele med olje og brun kyllingen. Tilsett soppen og la det steke videre i 2–3 minutter.
    Tilsett green curry paste. Start med litt, og tilpass deretter mengden til din familie. Ha over kyllingbuljong og kokosmelk. La suppen småkoke i omtrent 5 minutter.
    Tilsett brokkoli og løk, og la suppen småkoke i 2 minutter til. Smak til med soyasaus, limesaft, salt og pepper.
    Tilpass mengden nudler til din familie. Kok nudlene i 2–3 minutter. Hell av vannet.
    Server green curry suppe med nudler.
    God middag!