Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Kyllingbuljong
- salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
Prinsessefilet av kylling
250 g
Aromasopp
150 g
Brokkoli
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Grønn currypaste
½ pakke
Kyllingbuljong
4 dl
Kokosmelk
1 pakke
Rødløk
½ stk
Soyasaus
1 ss
Lime
½–1 stk
Salt
Eggenudler
¼–½ pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ønsker en litt tykkere suppe kan du jevne den med maisenna. Bland litt maisenna med litt kaldt vann og spe det i den kokende suppen til du får ønsket konsistens.
Kok opp en kjele med vann til nudlene.
Kutt kyllingen i biter, sopp og løk i båter, og brokkoli i små buketter.
Varm opp en kjele med olje og brun kyllingen. Tilsett soppen og la det steke videre i 2–3 minutter.
Tilsett green curry paste. Start med litt, og tilpass deretter mengden til din familie. Ha over kyllingbuljong og kokosmelk. La suppen småkoke i omtrent 5 minutter.
Tilsett brokkoli og løk, og la suppen småkoke i 2 minutter til. Smak til med soyasaus, limesaft, salt og pepper.
Tilpass mengden nudler til din familie. Kok nudlene i 2–3 minutter. Hell av vannet.
Server green curry suppe med nudler.
God middag!