Wraps med grønn curry, grønnsaksfyll og rømme
Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- pepper
- salt
Vildmosepoteter
1 pakke
Rødløk
1/2 stk
Spinat
1 pakke
Kikerter
1 pakke
Sesamfrø
1/2 pakke
Grønn currypaste
1/2 pakke
Hvetetortillaer
1 pakke
Lettrømme
150 g
Hjertesalat
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt chiliflakes i curry- og grønnsaksfyllet for en mer spicy smak.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kutt poteter i terninger. Skrell og finhakk rødløk. Sil laken av kikerter, og skyll kikerter og spinat i kaldt vann. Kutt enden av salaten, skyll bladene i kaldt vann og kutt bladene i biter. Bland currypaste sammen med ½ dl vann i en skål.
Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek rødløken, potetbitene, kikertene og sesamfrøene i 4–5 minutter. Tilsett curryblandingen, og stek videre i 3–4 minutter. Vend inn spinaten det siste minuttet av steketiden. Smak til med salt og pepper.
Skyll og tørk salaten, og riv den i mindre biter.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 5–6 minutter.
Fyll tortillaene med curry- og grønnsaksfyllet, salaten og rømmen.
Server wraps med grønn curry, grønnsaksfyll og rømme.
God middag!