Seibiff med coleslaw

Seibiff med coleslaw

Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Egg
  • margarin
  • salt
  • sukker
  • vann
Poteter
400–500 g
Seifilet
350 g
Egg
1 stk
Vann
3 ss
Panko
1 pakke
Parmesan
½ pakke
Salt
Margarin
1–2 ss
Hodekål
½ stk
Rødløk
½ stk
Gulrot
1 stk
Rødt eple
1 stk
Lettmajones
2 ss
(Egg)
Rømmekolle
4 ss
(Melk, Laktose)
Sitron
½ stk
Sukker
½ ts
Salt
Sitron i båter
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også lage coleslawen uten dressing og heller servere dressingen ved siden av.

Kok opp poteter i vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20 minutter.
Bland sammen panko, revet parmesan, salt og pepper til panering. Visp sammen egg og vann i en vid bolle. Del fisken i passe store stykker. Vend fiskestykkene først i egg og så i paneringen. Legg dem klare på en tallerken.
Kutt kålen i tynne strimler og ha den i en bolle. Skjær rødløk i tynne strimler. Riv gulrot og eple på et rivjern. Bland rødløk, gulrot og eple inn med kålen.
Bland sammen lettmajones og rømmekolle, og smak til med sitronsaft, sukker, salt og pepper. Hell dressingen over kålblandingen og bland alt godt sammen (se tips).
Varm opp en stekepanne med margarin og stek fiskestykkene på middels sterk varme omtrent 3–5 minutter på hver side.
Server seibiff med kokte poteter, coleslaw og sitron i båter.
Ta vare på middagsrestene og spis dem til lunsj dagen etter. Coleslawen kan være supergod i en salat eller kanskje i en sandwich med skinke og tomater.
150 g Coleslaw: 150 g Kokt potet: 150 g Energiinnhold: 390 kcal For deg som registrerer middagen i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!