Tomatisert risotto med pølser og grønn salat
Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Kylling-/grønnsaksbuljong
- salt
- solsikke-/rapsolje
Løk
1 stk
Hvitløk
2 fedd
Rød chili
½–1 stk
Aromasopp
1 pakke
Gulrot
1 stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Hakkede tomater
1 boks
Kylling-/grønnsaksbuljong
4–5 dl
Fullkornsris
125 g
Roedepølser
300 g
Lime
½ stk
Salt
Parmesan
½ pakke
Ruccola
1 pakke
Cherrytomater
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dette er en rett for hele familien. Bruk gjerne urter for spennende smak. Denne retten kan også lages ved å koke risen for seg selv. Stek da grønnsaker og pølser, vend inn tomater og smak til. Server salaten ved siden av.
Finhakk løk, hvitløk og chili. Kutt sopp og gulrot i skiver, og pølser i terninger. Skyll risen (se tips).
Varm opp en vid kjele med olje, og fres løk, hvitløk, chili og sopp. Tilsett hakkede tomater, buljong, gulrot og ris. La det hele småkoke i 20 minutter. Rør underveis slik at det ikke svir seg.
Ha i pølsebitene og la risottoen trekke i 5 minutter til. Smak til med limesaft, salt og pepper.
Skyll og tørk ruccola. Del cherrytomater i to og bland dem inn i ruccolasalaten.
Server pølserisotto med revet parmesan og ruccolasalat ved siden av.
400 g
Finrevet parmesan: ½ ss
Salat
Energiinnhold: 390 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!