Indisk kyllinggryte med ris

Indisk kyllinggryte med ris

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • vann
    Basmatiris
    125 g
    Vann
    3 dl
    Salt
    Indisk kyllinggryte
    250 g
    Squash
    ½ stk
    Rød paprika
    ½ stk
    Tomat
    1 stk
    Salt
    Nanbrød
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server gjerne denne retten med godt brød eller nanbrød ved siden av.

    Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
    Skyll risen i kaldt vann og ha den i en vid kjele. Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det forsiktig koke på lav varme i 14 minutter under lokk. Sett kjelen til side og la risen etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk. Vend om rett før servering.
    Kutt squash, paprika og tomat i terninger. Ha kyllinggryta i en kjele sammen med grønnsakene og varm opp under omrøring. La gryta småkoke i omtrent 5 minutter så den blir ordentlig gjennomvarm. Smak til med salt og pepper.
    Stek nanbrødene i ovnen i 3–4 minutter.
    Server kyllinggryte med ris og nanbrød.
    God middag!