Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- vann
Basmatiris
125 g
Vann
3 dl
Salt
Indisk kyllinggryte
250 g
Squash
½ stk
Rød paprika
½ stk
Tomat
1 stk
Salt
Nanbrød
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne denne retten med godt brød eller nanbrød ved siden av.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Skyll risen i kaldt vann og ha den i en vid kjele. Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det forsiktig koke på lav varme i 14 minutter under lokk. Sett kjelen til side og la risen etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk. Vend om rett før servering.
Kutt squash, paprika og tomat i terninger. Ha kyllinggryta i en kjele sammen med grønnsakene og varm opp under omrøring. La gryta småkoke i omtrent 5 minutter så den blir ordentlig gjennomvarm. Smak til med salt og pepper.
Stek nanbrødene i ovnen i 3–4 minutter.
Server kyllinggryte med ris og nanbrød.
God middag!