Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Gluten·
- Selleri
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- Litt salt
- smør
Linguine
100-150 g
Litt salt
Extra virgin olivenolje
1 ss
Bolognese med kjøtt
300 g
Brokkolibuketter
150 g
Smør
1 ss
Parmesan
25 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha kokt pasta, saus og brokkoli i en ildfast form. Dryss over ost og sett formen i ovnen. La den stå til osten er smeltet og gyllen. Vips, pastaform i en fei. Server gjerne med brød til.
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta og en kjele med vann til brokkoli.
Tilpass mengden pasta til din familie. Pastaen skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8-10 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje.
Ha bolognesesaus i en vid kjele. Varm forsiktig opp og la det småkoke i 5-10 minutter mens du rører om.
Kok brokkolien i 4-5 minutter, evt kan du koke den sammen med pastaen de siste minuttene. Hell av vannet og tilsett en god klatt med smør.
Riv parmesan, sett den på bordet så kan de som vil ta på etter ønske.
Server spagetti med kjøttsaus, brokkoli og revet parmesan
God middag!