Ravioli med fire oster og kremet spinat med ovnsbakt flaskegresskar
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Flaskegresskar
1 stk
Gul løk
1 stk
Crème fraîche
1 pakke
Sitron
1 stk
Spinat
200 g
Ravioli med fire oster
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn gresskaret med litt balsamico!
Sett stekeovnen på 230 grader.
Skyll gresskaret, kutt det i to på langs, og skrap ut frøene med en skje. Kutt gresskaret i skiver. Fordel skivene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 15–20 minutter.
Skrell løk, og kutt den i skiver.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek spinat i 2–3 minutter. Tilsett løken, og stek videre i ca. 1 minutt. Ha i crème fraîche og 1 dl vann, og la det hele småkoke i 1–2 minutter. Krydre med salt og pepper og saften fra en halv sitron.
Tilbered ravioli som anvist på pakken. Sil av vannet, og vend dem inn i den kremede spinaten.
Riv Grana Padano og litt sitronskall over retten ved servering.
Server ravioli med fire oster og kremet spinat med ovnsbakt flaskegresskar.
God middag!