Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Fusilli
100-150 g
Litt salt
Extra virgin olivenolje
1 ss
Prinsessefilet av kylling
250 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Rødløk
½ stk
Rosenkål
½ pakke
Tomat
1 stk
Fløte-/rømmemiks
1 pakke
Pesto
1-2 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server pastaen med revet gulost eller parmesan. Nykvernet sort pepper er også godt
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Pastaen skal kokes så kalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 12 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje.
Kutt kyllingen i biter, rødløk i båter,tomater i biter og ta av de ytterste bladene på rosenkålen og del dem i to
Varm opp en stekepanne med olje. Stek kyllingen til den er gyllen på alle sider og gjennomstekt. Tilsett rosenkål og rødløk. La det surre til løken er blank. Tilsett tomatene, pesto og fløte-/rømmemiks, bland godt og smak til med salt og pepper.
Bland saus og grønnsaker i pastaen og server (SE TIPS) Eller du kan server alle elementene hver for seg.
God middag!