Kjøttdeiggryte med sopp, squash og byggkorn
Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Hvitløk
- Litt salt
- salt
- smør
- solsikke-/rapsolje
- vann
Maiscouscous
150 g
Vann
2 dl
Litt salt
Smør
1 ss
Kjøttdeig
300 g
Hvitløk
1 fedd
Squash
½–1 stk
Aromasopp
100 g
Rød paprika
1 stk
Soppsaus
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
3–4 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ingen grunn til å være beskjeden med krydderet her. Smak gjerne til med urter, chili, kanel eller spisskummin
Finhakk hvitløk. Skjær squash i halvmåner, paprika i strimler og sopp i fire.
Varm opp en kjele med olje. Stek kjøttdeigen og ta den ut av kjelen når den er ferdig brunet. Stek soppen i samme kjele og tilsett hvitløk. Ha kjøttdeigen tilbake i kjelen og tilsett squash og paprika. La det hele steke sammen i 2–3 minutter.
Kok opp vann eller kyllingbuljong med smør, ha i couscous og skru av varmen. Rør det sammen, legg på lokk og la det svelle i omtrent 6 minutter. Rør couscousen luftig med en gaffel eller visp før servering. Smak eventuelt til med litt salt.
Hell soppsausen over kjøtt og grønnsaker, rør godt. Smak til med salt og pepper. (SE TIPS)
Server kjøttdeiggryte med couscous
God middag!